• Auntie Neneng’s Specials

    Our talented colleague originally from the Phillipines will be making her country’s popular and tasty dishes on the 17th December 2020: Barbecue Chicken Chicken Adobo Pork Adobo We will be selling these dishes with rice and pickles for €10 only, limited stock, please come and try! Update 26th December 2020 : Barbecue Chicken Lechon Kawali!!! Click here to order.

  • All U Can Enjoy @ Home

    Helaas is het nu even niet mogelijk om lekker onbeperkt te genieten van Japanse specialiteiten in ons restaurant. Maar niet getreurd, we hebben een AUCE module op ons website, waarbij je 10 AUCE items kan kiezen voor €26,80. En natuurlijk…

  • Alleen Bezorg- & Afhaalservice

    Vanaf 14 oktober 2020 om 22:00 is het tot nadere order* verboden om gasten in ons restaurant te laten verblijven. Het is wel mogelijk om af te halen of te laten bezorgen, klik hier voor onze bestelpagina. Wanneer u komt afhalen, hou…

  • Yakimeshi / Chahan

    Oftewel gebakken rijst, dit is de Japanse ultieme kliekje thuis, geurig, smaakvol en vullend. Zoals je weet lusten we wel wat rijst en hieronder zal ik beschrijven hoe je dit gerecht ook thuis kan maken. Onderstaande receptuur is voor 2…

  • Japanese Fried Chicken (Kara Age)

    Ongelovelijk hoe simpel dit gerecht lijkt, gefrituurde kip geserveerd met een citroentje. In ons restaurant serveren wij ook zoetzure saus erbij, Indo invloed zal ik zeggen;) Ingredienten: 250gr Kipdijfilet, liefst nog met vel eraan Marinade 6 eetlepels Soya (Kikkoman) 3…

  • Misoyaki

    Oorspronkelijk wordt dit gerecht met Saikyo Miso pasta van Kyoto gemaakt. Miso is een belangrijke ingredient in de Japanse keuken en wordt gemaakt van gefermenteerde gepekelde soyabonen. Ingredienten: Miso marinade 6 eetlepels Miso pasta (witte miso of saikyo miso) 2…

  • Yasai Tempura Udon

    Voor het eerst zullen we meedoen met de Vegetarische restaurantweek van 11 maart – 17 maart 2019 en speciaal hiervoor, hebben wij een klassieke recept op ons kaart gezet. Ingredienten Udon Soep: 1,1 L Water 30gr Kombu zeekelp 20gr Gedroogde…